Time flies!

Zo tijd voor mijn eerste echte blog! De tijd vliegt hier echt voorbij want ik ben inmiddels alweer 3 weken hier.

De eerste week was vooral wennen en van alles ontdekken. Ik viel wel gelijk met mijn neus in de boter want ik was op tijd voor Oud en Nieuw! Dat was wel echt een groot feest, hele straten afgezet voor een miljoenklapper en groot feest met podia en verschillende optredens. Vervolgens ’s avonds zowaar nog een oliebol gescoord bij Zus&Zo.

Op maandag de eerste stagedag, waarbij ik een introductie kreeg en een rondleiding door het ziekenhuis. Op dinsdag echt begonnen met stage! De eerste week ging zo voorbij, veel nieuwe indrukken en ook andere manier van werken dus het is echt even inkomen. Wel veel goeie indrukken ook!

Het eerste vrije weekend gingen we op zaterdag met een bootje dolfijnen spotten (gelukt! helaas niet op de foto gekregen) en we zijn langs twee oude plantages geweest en daar rondleidingen gekregen.

De tweede week was een lange week, ik had ma t/m za stage dus dat was best pittig! Maar gelukkig wel zelf bevallingen kunnen doen, want daar kom ik hier toch vooral voor 🙂 Deze week ook weer nieuwe huisgenootjes gekomen waarmee we gelijk wat tripjes zijn gaan plannen!

Inmiddels zitten we alweer in week 3 en begint er ook wat schot te komen in de bevallingen. Gisteren twee bevallingen gehad en ook zowaar gelukt om 2 infusen in een keer in te brengen (waar ik tot nu toe nogal moeite had) dus dat gaf wel even een goed gevoel! Deze stage week zit er alweer bijna op, maar ik heb een leuk weekend voor de boeg want we gaan dit weekend een tripje maken naar Bigi Pan!