Afscheid nemen bestaat niet

De laatste week is aangebroken. Maandag bezochten we Blouberg en lieten we ons overhalen tot een fietstochtje langs het strand. Na het strandhangen genoten we van een laatste prachtige zonsondergang!

        

Dinsdag bezochten we voor de laatste keer de Vista Nova School en namen we deel aan de sportdag. De sportdag draait hier niet alleen om de sport zelf, maar ook om de participatie van de kinderen en het amusement. De kinderen legden parcours af en namen samen met de ouders deel aan loopwedstrijden.

Later die dag trokken we voor een laatste keer naar Cape Town City en brachten we de avond door in Longstreet.

  

Woensdag een laatste inspanning; Us vs. Table Mountain. Het beklimmen van de berg was echt de moeite waard, zeker toen we bovenop de berg in de wolken bleken te zitten.

    

Donderdag. Laatste dag. Laatste avontuur.

Voor we richting Hout Bay trokken, genoten we nog van een lekker ontbijtje met onze gastmama. Vervolgens vertrokken we strak in het pak richting Seals Island, om tussen de zeehonden te gaan snorkelen.

  

Donderdag brachten we de avond door met onze gastfamilie, om ons voor te bereiden op het komende afscheid. We spraken alsvast af om elkaar op de hoogte te houden en zeker nog wat van ons te laten weten. Afscheid nemen bestaat namelijk niet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *