Halfway

Hallo iedereen!

Hier ben ik weer en deze keer vanuit het zeer zeer zonnige Monaco! ☀️

Alles verloopt de laatste weken heel vlot. Vorige week een topweek gehad op mijn stage met veel vooruitgang en veel vertrouwen waardoor het altijd maar leuker en leuker wordt. Ik begin de collega’s ook wat beter te kennen en dat maakt het natuurlijk ook veel leuker om stilletjes aan een band met deze mensen op te bouwen.

Voor de rest is alles hier geweldig! Vorig weekend waren er vriendinnen op bezoek. Voor een kort maar krachtig bezoekje aan Monaco! Heel leuke tijd gehad met prachtig weer (toch de laatste 2 dagen) zoals te zien op de foto was het de eerste dag een beetje triestig weer.

Ik begin het doen en laten hier in Monaco steeds beter kennen en dat maakt het ook leuk. Ik denk dat ik nu monaco volledig heb leren kennen. Het is dan ook niet zo groot 😜 Ik denk dat ik me volgende weekend misschien eens moet wagen aan andere oorden en eens een echt uitstapje maken. Dit weekend heb ik het rustig aan gedaan. Ik heb een weekendje in de zon gehad. En me helemaal voorbereid op het volgende bezoek

See you soon

Bisoux 😘