Fin de semana con mi hermanas

Vorig weekend ging ik samen mijn twee ‘zussen’ Liliane en Genniesel en de vriend van Genniesel naar Montelimar. Montelimar is een resort gelegen aan de kust van de Grote oceaan. Mijn zussen vertelde dat het zo super was en dat het eten a volonte is en super mooi. Ze vroegen mij of ik wou mee gaan om de verjaardag van mijn ‘schoonbroer’ te vieren. Ik was nog nooit naar een resort gegaan dus zei ik jaa en ging ik mee. Mijn zussen en ik vertrokken zaterdag ochtend eerst met de bus naar Leon waar we mijn schoonbroer ons opwachte en vandaar moesten we nog 1 uur en half rijden en dan kwamen we aan in Montelimar.

Ze hadden gelijk Montelimar is echt wel super mooi. Als we toekwamen was het al 14 dus gingen we snel eten en daarna naar het zwembad. Ik legde mij in de zon en mijn familie legde hun in de schaduw en smeerden hun goed in. Ze verklaarde mij gek dat ik steeds in de zon wou liggen. ‘S avonds gingen we naar de zonsondergang kijken.

Daarna gingen we naar onze kamer waar ik eindelijk nog eens een heerlijke warme douch kon nemen en daarna gingen we uitgebreid eten. Na het eten keken we naar een dansshow en ten slotte gingen we nog naar de disco waar enkel salsa muziek was en ik dus salsa moest dansen wat ik nog niet zo goed kan. Mijn zussen proberen me het wel te leren maar het gaat nog even duren eerdet ik op hun niveau zit! De volgende dag lag ik nog een halve dag in de zon en daarna moesten we naar huis vertrekken. De weg naar huis was echt leuk, mijn zussen zette reggeaton op en onderweg zag ik vulkanen en zelfs een vulkaan waar lava uitkwam. Het minder leuke was dat terwijl ik een foto aan het nemen was, gestoken werd door een wesp. Arme chela. Als we thuis kwamen merkte ik dat mijn buik super rood zag en begon ik de pijn te voelen. Natuurlijk lachte mijn familie uit want ja die chela wou in de zon liggen.