Terug naar huis

Hey

Inmiddels zit onze laatste twee weken er ook op.

maandag 3 april moest ik een rondleiding geven in Kunnonkoti aan Elodie. Zij heeft hier ook de age man kunnen uittesten.

Dinsdag stond er een bezoek gepland aan het Turku city hospital. Hier hebben we gezien hoe de ergo spalken maakt voor personen met reuma. Dit hebben we zelf ook mogen proberen en testen.

 

Woensdag moesten we naar ruiskatu, onze school, om therapieën van studenten ergo te volgen aan kinderen.

Donderdag hadden we een les over de Finse cultuur. Daarna hadden we een ‘pub tour’ met onze tutors. Vrijdag en het weekend hebben we gebruikt om nog taken te maken en papierwerk in orde te maken.

In onze laatste week moesten we maandag nog een presentatie geven over onze EBP aan Finse ergotherapie studenten. Dinsdag was het onze laatste les Fins en zijn we ook voor de laatste keer naar de sauna geweest.  Woensdag zijn we dan naar het nabijgelegen stadje Naantali gaan bezoeken. Hier ligt Moomin world. Een pretpark over het meest beroemde cartoon in Finland. Het pretpark was wel niet open maar je kon er wel in rondlopen. (Het opent pas in Juni) maar zelfs zonder de nodige attracties was het er gezellig rondlopen.

Donderdag was het onze laatste volledige dag in Finland. Deze hebben we besteed met ons verdiep om afscheid te nemen van elkaar en onze tutors.

Vrijdagmorgend vertrokken we dan terug richting België.

Ik denk dat Elodie en ik kunnen zeggen dat we een geweldige ervaring hebben meegemaakt. Het was een prachtig avontuur die ik meteen zou overdoen.

Moika!

Tinneke & Elodie