Día internacional de la Mujer

We begonnen het weekend met een duik in de prachtige waterval van Estanzuela. We werden uitgenodigd op een boerderij, waar we genoten van het uitzicht en het lekkere eten.

Gisteren was het internationale dag van de vrouw. Dit vierde ik in het huis van een man uit Texas. Hij nodigde wat internationale vrouwen uit, we aten van het varkentje dat hij geslacht had en genoten van de muziek.

Aangezien sommige mannen het hier nogal moeilijk hebben met de internationale dag van de vrouwen, heb ik mijn verpleegskills kunnen bovenhalen om een bezopen jongen, die op de stoep in elkaar geslagen werd door zijn eigen vrienden (zo zei hij zelf), te verzorgen.

boom

Estanzuela

 

Dit bericht is geplaatst in Aankondigingen. Bookmark de permalink.

4 reacties op Día internacional de la Mujer

  1. Stijn Muylaert schreef:

    Dag Gwennin,

    Ik heb jouw blog aan de tweedejaarsstudenten laten zien tijdens de les en ze willen volgend jaar ook “op vakantie” 🙂 Ze waren toch wel onder de indruk van jouw verhalen en foto’s en dat geldt heus niet alleen voor de studenten. Je bent bezig een fantastische ervaring te beleven en daar wensen we jou verder nog heel veel succes mee !

    Groeten vanuit Terranova

    Stijn

  2. ERIKA schreef:

    Kan het zelf moeilijk ‘mooi’ verwoorden maar zoals anderen het melden…prachtige levenservaring! En sta volledig achter de woorden van Lieselot!! Geweldige foto hierboven. Het varkentje was toch doorbakken Gwen? Ik ga er zeker van uit dat wij van hier te gemakkelijk alleen de leuke zonnige kantjes zien maar dat jij daar buiten de zon en de vriendelijke lach van de mensen meer meemaakt en beleeft.

  3. ERIKA schreef:

    Wel knap zo langs achter die 3 jonge dames, geen probleem ginder met de mannen?

    • gwennin schreef:

      Problemen niet echt. Hoe bruin we ook worden, op straat roepen ze nog steeds ‘gringas’ of ‘chelas’ naar ons. Wat blanke/buitenlandse meisjes betekent.
      Maar het blijft wel bij roepen en fluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *