~ Laatste dagen ~

Szia,

Onze Erasmus zit er bijna op. De lessen zijn op z’n einde gelopen en we genieten nog van een paar vrije dagen in de zon. Ondertussen hebben we al afscheid moeten nemen van een paar vrienden die al terug naar huis zijn. Tijdens één van onze vrije dagen zijn we naar het stadje Siofok gegaan aan het Ballatonmeer. Hier konden we genieten van het heerlijke frisse water. Door de combinatie zon, zee, water en wind waren we dan ook verbrand. Maar ondanks dit, is het toch een van onze mooiste dagen hier in Hongarije geweest.

Ook hebben we al vele dagen doorgebracht in de parken die Boedapest ons te bieden heeft, zo konden we even tot rust komen van het drukke stadsleven. Hier luisteren we naar muziek, spelen we soms eens wat frisbee of badminton, praten we bij en eten als vieruurtje een ijsje.  De ene keer is dit onder ons vieren en andere keren worden we vergezeld door verschillende vriendengroepen. In de voormiddagen nemen we soms onze tijd om nog voor school te werken. Zo vinden we het fijn om samen te zitten in de studeerkamers van Milestone, dit motiveert ons enorm.

Vanavond gaan we met een hele hoop vrienden kijken naar de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival.

Tussendoor maken we onze valiezen en bereiden we ons mentaal voor op ons vertrek. Het was een avontuur om nooit meer te vergeten! We hebben er een aantal goede vriendschappen aan over gehouden waarbij één in het bijzonder, de vriendschap tussen ons vier.

Voor de laatste keer, szia