Wat een vermoeiende eerste dag!

We hebben beide een slechte nacht achter de rug, om 6 uur waren we al wakker! We waren toe aan een douche, hier bleek alleen maar koud water uit te komen (brrrrrr)! Toen we opgefrist waren zijn we een korte wandeling gaan maken.

Om 9 uur hadden we een afspraak met het project waar we aan deelnemen. (Dit project heeft voor ons een stageplaats gezocht en een verblijfplaats geregeld) Deze heeft ons al wat informatie gegeven over de gang van zaken, waar we voor moeten oppassen, stageplaats… Hierna heeft iemand ons een  korte rondleiding gegeven in Paramaribo, ze heeft ons de nuttige zaken laten zien en een aantal bezienswaardigheden die we zeker eens moeten bezoeken.

Om 12 uur hebben we voor het eerst kennis gemaakt met onze stageplaats en een rondleiding gekregen!  Dit vonden we spannend!

Hierna zijn we te voet naar de winkel Tulip gegaan. Eén van de grootste supermarkten in Paramaribo. Na onze inkopen hebben we een paar keer moeten bellen, naar de taxicentrale voor we iemand konden bereiken. Deze taxi heeft ons thuis gebracht, voor de hele rit moesten we maar 8 SRD betalen! (=1 euro)

Onze conclusie: ‘teveel informatie voor één dag!’

Xoxo Kachiri en Valerie