Terug in ons Belgenlandje!

Hallo iedereen!

Dit weekend was ons eerste weekendje terug thuis. Het is toch wel weer wat aanpassen voor ons. De laatste dagen in Bosnië hebben we alleen wat papierwerk in orde gemaakt en afscheid genomen van alle lieve mensen die we leren kennen hebben in Bosnië. Het deed raar om steeds afscheid te nemen zonder te weten of we hen nog ooit gingen terug zien. We zijn iedereen die we ontmoet hebben, erg dankbaar voor de gastvrijheid!

IMG_4562

IMG_4560

IMG_4570

Dit is nu ons allerlaatste blogberichtje van ons hele avontuur. We willen toch wel even benadrukken, dat dit een deeltje van ons leven geweest is, dat we nooit meer zullen vergeten.

Het was een enorme ervaring voor ons beiden, zowel in het werkveld, als voor ons als mens. We zijn er allebei door gegroeid. We hebben geleerd creatief om te gaan met het feit dat er weinig materialen waren in het ziekenhuis, we zijn zelfstandiger geworden en hebben leren omgaan met toch wel een grote taalbarrière. Het vertrek gaf ons toch allebei een dubbel gevoel. We laten super lieve mensen achter, maar komen terug naar onze families en vrienden.

IMG_4575

Onze terugreis is erg vlot verlopen, buiten heel wat strenge controles. Toen we vrijdagnamiddag aankwamen op Zaventem kregen we toch een kil gevoel over ons. Toen we namelijk doorheen de deuren van de aankomsthal stapten stond er niemand.. buiten enkele medereizigers. We beseffen nu pas wat een enorm effect de aanslagen gehad hebben. In het buitenland beleef je dit toch anders.

Toen we echter uit het gebouw kwamen zagen we onze familie en vrienden die ons stonden op te wachten. Na drie maanden zijn we toch wel blij dat we hen terug in onze armen kunnen sluiten. We hebben iedereen wel gemist. 🙂

IMG_4582

Voila! Het voelt raar om te zeggen, maar ons avontuur zit erop! Heel erg bedankt om steeds onze blog te lezen, bedankt ook voor alle lieve berichten op alle soorten van sociale media en reacties op deze blog. Hopelijk hebben we jullie allen toch onze buitenlandse stage wat mee kunnen laten beleven.

Hopelijk tot binnenkort!

Na onze zware examens 🙁

Vele groetjes Lisa & Nisa

IMG_4578

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *