De reis naar Vence

Vliegtuig bestemming Nice

De reis richting Vence is heel goed verlopen. Als eerste nam ik het vliegtuig met als bestemming Nice. Ondanks een kleine vertraging verliep dit zonder problemen. De vliegtuigrit nam maar één uur en twintig minuten in beslag. Eens aangekomen was het wachten op mijn valies. Nadien werd het wat ingewikkelder aangezien ik mijn bus moest zoeken. Gelukkig had ik thuis wat opzoekingswerk verricht en wist ik welke bussen ik allemaal kon nemen richting Vence. Met het bovenhalen van mijn beste Frans ben ik erin geslaagd de juiste bus te vinden.

Tot zover mijn verblijf in Nice, deze stad ga ik komend weekend zeker eens uitgebreid bezoeken!

Nice met bus richting Vence

De busrit van Nice aéroport richting Vence nam ongeveer 45 minuten in beslag. Dit valt zeker goed mee. Eens aangekomen in Vence (bushalte Emile Hughes) rest er mij nog een wandeling van 400 meter om mijn studio te bereiken.

Eens aangekomen aangekomen wachtte de vriendelijke verhuurder mij op om een korte rondleiding te geven. Leuke en praktische studio in zijn typische Franse stijl. Ik zwier mijn valiezen binnen en ga op zoek naar een winkel om al wat kleine boodschappen te doen.

Boodschappen doen

Om de L’Eclerc te bereiken wachtte mij een toch van “maar” 2.5 kilometer. Deze twee kilometer zijn wel serieus bergop en geven houden mij een goede 40 minuten bezigheid. We zitten hier namelijk in “Les Alpes-Maritimes”. Zeer mooie streek met mooie uitzichten en dorpen. Foto’s volgen zeker en vast!