Dag 1 Wroclaw

Witaj!!

De dag was aangebroken om aan ons avontuur te beginnen. Na een slechte nacht stonden we met z’n vieren (samen met Lotte en Yentl) te popelen om te vertrekken. Voor we het wisten waren onze ouders in het vliegveld meer met elkaar bezig dan met ons.

Na toch afscheid genomen te hebben, zetten we onze weg verder naar het vliegtuig. De eerste barrière was de “DOUANE”. Hier werden de eerste problemen ondervonden bij Wout en Lotte. Beiden werden namelijk al gecontroleerd op drugs en explosieven. Na negatief verklaard te zijn, konden we opnieuw verder met ons avontuur. We hadden een veilige vlucht achter de rug.

Bij aankomst duurde het wachten op de bagage niet lang, maar Wout vergat bijna zijn handbagage bij het vertrek naar de taxi’s. Na het nemen van twee taxi’s (te weinig plaats voor de bagage) en een leuke zoektocht naar ons appartement konden we eindelijk onze bagage droppen. We hadden al van ’s ochtends niet meer gegeten en hadden we dus grote honger. We stapten dan maar naar de Pizza Hut waar we ‘koninklijk’ behandeld werden nadat ze ons na een halfuur durfden aan te spreken in het Engels.

Wanneer we ons buikje vol hadden gegeten, jaagden we nog op de kaboutertjes en maakten we een wandeling door Wroclaw.

Na nog enkele boodschappen te hebben gedaan, konden we eindelijk tot rust komen in ons appartementje.

Jutro i dobranoc!

Dit bericht is geplaatst in De reis. Bookmark de permalink.