3de & 4de week

De derde week was goed begonnen. Mijn volgcliënt nam mij mee naar zijn woning en de omgeving waarin hij woont. Dit was zeer interessant om te kijken in welke omstandigheden mijn volgcliënt leeft. Ook kreeg ik meer zicht op het Brusselse leven en de gehele context ervan. Daarnaast ben ik samen met een andere stagiair het resterend materiaal gaan halen in de Decathlon voor de bewegingsactiviteiten die de vrijwilligers geven. Voor de rest van de derde week heb ik vooral gewerkt op sociaal contact met de mensen door middel van gezelschapspelletjes & samen een tas koffie te drinken.

Mijn vierde week was slecht begonnen wegens ziekte. Hierdoor was ik op maandag en dinsdag afwezig. Ik heb in die week mijn checklist afgewerkt dat zal dienen als criterium punt ivm de thuislevering van warme maaltijden (wie daar meer recht op heeft & wie niet). Laten we hopen dat het een meerwaarde kan bieden voor het centrum!

In het algemeen was deze stage een zeer interessante stage waar ik vooral mijn pijnpunten heb leren kennen. Dit hoort uiteraard bij het leerproces en met de verworven kennis kan ik bij mijn volgende stage deze pijnpunten laten omtoveren tot sterke punten. Ik heb het vooral moeilijk gehad met de taalbarrière. Andere zaken hou ik liever voor mezelf, maar ik kijk ernaar uit om hieraan te werken.