Onze laatste stage-week in Polen

Czesz voor de laatste keer

Ondertussen zijn we al veilig en wel weer in ons België land geland. Ook deze week blikken we terug op onze allerlaatste week stage in Polen.

Maandag begon de stageweek weer na een vrij zwaar weekend. Tijdens de week ging het weer zijn normale gangetje: eet-begeleiding met bijhorende foodfights, Shantalamassage, Sherborne, individuele therapie en sensorische integratie. In de loop van de week merkten we bij sommige van onze volgpatiëntjes zelfs al vorderingen op! Zo kon bijvoorbeeld Kelly haar volgpatiëntje een goede zitbalans voor enkele seconden aanhouden. En is Jenneke haar volgpatiëntje helemaal opengebloeid en legt hij nu sociaal contact met anderen. Dit was zeer leuk om te zien!

 

Donderdag kwam De Sint langs! En ook wij waren duidelijk heel braaf geweest en kregen wat lekkers! Ook voor de kindjes was het een speciale dag. Zij hadden namelijk een show voorbereid voor de organisaties die het weeshuis steunen. De kindjes hadden hier heel hard op geoefend en het resultaat was prachtig!

Donderdagavond zijn we terug een presentatie gaan geven over ergotherapie en fysiotherapie in België. De studenten waren zeer enthousiast en stelden redelijk wat vragen.

Vrijdag namen we afscheid van Agnieszka en Justyna. We willen hen zeker en vast bedanken voor de dingen die ze ons aangeleerd en bijgebracht hebben. Met pijn in ons hart namen we ook afscheid van de kindjes. We gaan deze schatjes stuk voor stuk missen, maar we komen zeker nog eens op bezoek om te zien hoe het met hen gaat.

We eindigden de laatste avond zoals we begonnen waren… in de pizzahut! Spijtig genoeg is het eten Kelly niet goed bekomen en is zij de laatste nacht ziek geweest…

Wij blikken alvast met een fantastisch gevoel terug op onze leuke maar ook leerrijke stage in Jaszkotle  Hopelijk hebben jullie net zo genoten van onze blog en ons avontuur als wij!

 

Do Widzenia!!!