Week 4 – Afsluiten van de stage

Beste ‘volgers’ van mijn blog, jullie hebben even moeten wachten op een beschrijving hoe week 4 is gelopen, maar hier is het dan 🙂

Zelfs in de laatste week heb ik nog veel dingen bijgeleerd. Zo heb ik leren werken met een radiusscoop. Dit is een ouderwets apparaat waarmee je de kromming van de harde contactlens kan opmeten. Ik had nog nooit van zo’n toestel gehoord, maar het is wel handig!

Ook heb ik een klant gezien die aan het ene oog pellucide marginale degeneratie had. Velen van jullie zullen dit niet kennen, maar het is eigenlijk een onverklaarbare uitstulping van het hoornvlies. Als je het opzoekt en de topograafbeelden bekijkt, lijkt het net op twee kussende vogeltjes.  De reden waarom ik dit vermeld, is omdat dit eerder zeldzaam is en ik het geluk had om dit zien!

Vrijdag zijn mijn ouders mij komen ophalen om terug naar België te keren. We zijn nog even langs geweest op mijn stageplaats en toen moest ik definitief afscheid nemen van mijn collega’s. Ik wil ze allemaal nog eens bedanken om de stage tot een leuke ervaring en herinnering te maken!

Mijn stagementoren!

Mijn fantastische stagementoren!

Ook wil ik jullie bedanken om mijn avonturen mee te volgen op deze blog!

Tot het volgende avontuur!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.