Weekoverzichtje

Ongeduldige lezers,
Wij hadden het deze week enorm druk waardoor we eventjes van de aardbol verdwenen leken! Maar geen paniek, hier zijn we weer met een blogbericht vol leuke verhalen, foto’s en gebeurtenissen.

Valentine’s Disco

Aangezien de kindjes normaal allemaal strak in het (school)pak naar school komen, mocht er vandaag wel eens een uitzondering gemaakt worden! Elke leerling trok zijn/haar mooiste prinsessenkleedje, polot’je of hemdje aan in de kleuren wit en rood. Nog nooit zo een heus kinderfeestje gezien als hier in Bel Porto!

Individuele therapie

Beide gingen we aan de slag met enkele kinderen tijdens een individuele therapie. We werken voornamelijk met kindjes met een Cerebrale parese, Spina bifida of syndroom van Down. Shana koos ervoor om een heus parcours op te stellen voor haar leerling, terwijl Kirsten voornamelijk aan de slag ging om het kindje uit haar patroon te halen.

 
  

Weekend – Tafelberg beklommen en Bay Harbour Market

Op zaterdag beklommen we samen met onze mede-avonturiers Julie, Alison en Lode de Tafelberg. Een zware tocht die uiteindelijk 5u30 in beslag nam. Het uitzicht tijdens de beklimming, en eenmaal aangekomen op de top, was adembenemend. Een echte aanrader voor elke levensgenieter!

Zondag trokken we met zen allen naar de Bay Harbour Market. Een grote markt waarop je eten van over de hele wereld kon vinden. Ook kledij en prulletjes ontbraken uiteraard niet.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.