Nog 2 dagen

Dag allemaal!

Afgelopen week was een zware week door de slaapproblemen die ik hier ontwikkeld heb. Maar het was wel een interessante week! Ik heb weer meer bijgeleerd over het gebruik van OneNote, PDF en zelfs de computer in het algemeen. Ik ben nog steeds verbaasd hoe snel de kinderen begrijpen wat ze moeten doen op de computer en dit onthouden! In het EHPAD heb ik nog therapieën gegeven rond fijne motoriek (wat niet evident is aangezien ze hier geen materialen voor hebben, enkel gezelschapsspelletjes) en mobiliteit. Ik heb ook mee het kookatelier begeleid op de Alzheimer afdeling, we hebben een cake à la banane gebakken. Het was wel grappig hoe 1 van de bewoners de bananen steeds wou opeten in plaats van in stukjes te snijden en toen ze uiteindelijk een banaan kreeg om te eten, wou ze geen meer!

We zijn gisterenavond nog met enkele collega’s van het EHPAD op restaurant geweest, wat was dit gezellig! Ze hebben hier de gewoonte om altijd laat te eten en ik heb ook stage tot 19uur gehad, maar tegen dat we in het restaurant onze maaltijd kregen was mijn honger al over. Wat een gewoontedier ben ik toch!

Nog 2 dagen en mijn stage zit erop! Ik vond het hier zeer fijn, maar ben wel blij dat ik terug naar huis kan, naar mijn familie 🙂

A plus tard!

Laura