Als zombie naar Zweden?

Hej  nieuwsgierigaards van het thuisfront!

Het is nu vrijdagavond bijna 11uur, de avond voor vertrek. Ja inderdaad, op dit moment zit ik nog een blogbericht te schrijven voor jullie. Waarom? Omdat ik het zo spannend vind dat ik morgen op mijn eentje vlieg naar Göteborg, Zweden.

Om even mijn dagen voor vertrek wat te schetsen:

Donderdag had ik mijn laatste dag stage in België voor vertrek. Dat werd vandaag al mooi vergezeld werd door een terugkomdag naar school. Door de voorbije 2 weken te starten met stage (dat gepaard gaat met veel werk en toch wel wat stress), loop ik er de laatste tijd bij als een zombie. Wel grappig aangezien ik dan helemaal al in thema ben om halloween maandag te vieren in Zweden 😉
Twee dagen geleden kwam dan ook nog eens het fijne nieuws dat er plotseling gestaakt wordt bij een bagage-afhandelaar in Zaventem. Gelukkig vlieg ik met Brussels airlines naar Zweden en zou mijn bagage mooi afgeleverd moeten worden, aangezien de bagage-afhandelaar van Brussels airlines niet mee staakt. Maar of mijn koffertjes effectief voet aan Zweedse bodem zullen zetten op dezelfde moment als ik dat doe, zal ik morgen pas echt weten.

Hierbij ga ik dit bericht laten voor wat het is, wat ik heb nog een klein beetje inpakwerk voor de boeg. De kleinste dingetjes nog he…. Toch?

Hej då (Zweeds voor tot ziens)