Wat een weekend!

Hey iedereen!

Sorry voor de late update over mijn weekend! Nu heb ik even tijd en kan ik jullie vertellen over wat er allemaal is gebeurd! Ga vooral zitten…

Zoals ik in mijn vorige bericht had ik geschreven, ben ik dit weekend gaan logeren bij Romy en Helena in het gastgezin. Ik keek er enorm naar uit. Want eindelijk kon ik eens buiten komen. Doordat mijn stageplaats niet in een veilige buurt is gelegen, blijven we ’s avonds altijd binnen. Vrijdag kwamen ze mij halen. Dit was een blij weerzien. We hadden elkaar natuurlijk veel te vertellen. Wat zijn wij toch babbelkousen! :p Helena en Romy vertelde me dat we zaterdag de Tafelberg zouden beklimmen. Dat zag ik wel zitten, maar er was een klein probleem! Ik had enkel slippers mee… Dus zijn we ’s avonds met Pamela (vrouw van het gastgezin) naar de winkel geweest. Daar heb ik goedkope schoenen kunnen kopen! Nu was ik er klaar voor.

De volgende dag (zaterdag) bracht Pamela ons naar Kirstenbosch waar onze tocht startte. Voor we konden beginnen met het beklimmen van de Tafelberg moesten we door de botanische tuinen. Ze zagen er prachtig uit, maar we hadden jammer genoeg niet veel tijd om daar van te genieten. We wilden meteen beginnen met de klim! En wat voor een klim was me dat! Met veel gepuf en gezweet hebben we de top bereikt! Daar was een heerlijk meertje waar we konden zwemmen! Helena en ik hebben ons beperkt tot het verfrissen van de voeten en Romy dook er in! 😀 En dan terug naar beneden! Dat ging veel sneller. Romy wou een stukje naar beneden lopen, Helena en ik deden alles op ons gemakje. Onderweg kwamen we een zwarte slang tegen… brrr. En mijn schoenen hebben de tocht niet overleeft, gelukkig had ik mijn slippers mee… Tja ze waren dan ook heel goedkoop!! Helemaal beneden stonden we te trillen op onze benen… DRINGEND SUIKER NODIG!!! Oh wat heb genoten van mijn muffin!!! Jammie en nu kon ik terug verder! ’s Avonds zijn we met ons drietjes naar een gezellige bar geweest en hebben we super lekkere cocktails gedronken. Perfecte manier om een superdag af te sluiten!!!

Ai ai ai, want doen die spieren zeer!!! Maar dat trekken we ons niet aan. Helena en Romy wouden me Cavendish tonen (centrum). Pamela bracht ons. Daar hebben we een beetje geshopt en daarna hebben we in een supermarkt eten gekocht! Dan gingen we te voet terug naar huis, want we wouden daar eten. Aangezien het een veilige buurt is, is dit geen probleem. Maar je hoort me al aankomen eh… We zijn overvallen… Alles kwijt, behalve ons eten. Door de shok hadden we geen honger, ik heb pas ’s avonds iets kunnen eten. Pamela heeft me terug naar St Jospeh’s (stageplaats) gebracht, zodat ik de volgende dag kon beginnen met mijn stage. Ik wou dit zo. Ik was ondertussen al een beetje bekomen.

Maar lieve mensen, maak je alstublieft geen zorgen over mij!! Ik word hier omringd door super lieve mensen die altijd klaar staan om me te helpen!! Ik kom dit zeker te boven!

Tot de volgende! 😀