Tweede weekendje Wroclaw

Na goed te hebben uitgeslapen en te hebben genoten van een lekker ontbijt, zijn we vertrokken naar de zoo. Deze zoo is één van de oudste van Europa, vandaar de moeite waard om deze eens te bezoeken. We hadden verwacht dat in een koud land als Polen er ijsberen aanwezig zouden zijn, maar dit was spijtig genoeg niet het geval. Toch wel een beetje een teleurstelling.

  

   

Na de zoo hebben we een wandeling gemaakt voor enkele bezienswaardigheden te bezoeken (Hala Stulecia, Wroclawska Fontanna, Pergola). Na een uurtje zijn we terug gekeerd naar het centrum van de stad. Daar hebben we om de dag af te sluiten iets kleins gegeten op de gezellige kerstmarkt.

Na opnieuw lekker te hebben uitgeslapen zijn we vertrokken naar de skytower. We hadden er veel van verwacht. Eenmaal we daar toekwamen, bleek dat onze zakken niet mee naar boven mochten. Er was geen opbergplaats voorzien voor de bagage van reizigers. Hierdoor konden we de view point niet bezichtigen. Wat een teleurstelling. Op naar het shoppingcenter Wroclavia dan maar. Daar hebben enkele winkeltjes gedaan en hebben we iets gegeten om vervolgens terug richting Jaszkotle te vertrekken.

Morgen hebben we een dagje voor school gepland, waar we onze stagerapportering afwerken.