Eindelijk wat ergotherapie

Hallo allemaal

Vandaag was de dag dat onze verwachtingen ingelost werden en we meer aan ergotherapie konden en mochten doen. Na de voorbije dagen de kinderen vooral geobserveerd te hebben, startten we onze derde dag met een sessie Shantala massage. Hierbij werden we begeleid door 2 Poolse studenten die wat Engels spraken.

Hierna hebben we nog een sessie Sherborne gevolgd en een student kinesitherapie geholpen met zijn masterproef. De maaltijdbegeleiding verliep anders dan gewoonlijk. Mike is de enige wiens kleren het overleefd hebben.

Vandaag hadden we voor het eerst de mogelijkheid om wat vragen te stellen aan onze stagementor. We kregen informatie over onze 4 volgpatiënten en de methodieken die hier gebruikt worden. We kregen te horen dat er een afspraak geregeld zal worden met de universiteit van Wroclaw. Deze houdt in dat we een presentatie over ergotherapie in de pediatrie mogen geven.

Na het lange blogbericht van gisteren, mag het ook al eens wat korter zijn.

P.S. we hebben eindelijk de sleutel van de therapiekast in ons bezit, vanaf morgen vliegen we er in met onze ergotherapeutische interventies.

Veel groetjes

Lotte, Liselot en Mike