Week 3

Hallo allemaal,

Voorbije week hebben we weer lekker veel gedaan. Maandag zijn we begonnen met een snoezelsessie voor de allerkleinsten. We hadden zowel visuele, tactiele als auditieve prikkels om aan te bieden aan de kindjes. Met de ramen verduisterd en alle verschillende lichtjes werd het een gezellige bedoeling. De dagen er na hebben we nog met ballonnen gewerkt en Sherborne gedaan.
Wegens het succes van de kickboks sessie vorige week gaan we er een wekelijkse activiteit van maken. Ook voorbije maandag was dit weer een enthousiaste groep waarbij de jongeren met ervaring anderen mochten helpen. Vandaag hebben we een pingpongtornooi gehouden, hierbij konden we hun sociale interacties goed observeren en de manier waarop ze omgingen met hun verlies.
De tienermeisjes hebben we aan het dansen gezet, na het aanleren van een stukje dat Ruby gemaakt had konden ze in groepjes zelf een klein stukje dans maken. Deze leuke danssessie werd afgesloten met een improvisatiemoment waarbij de meisjes hun helemaal konden uitleven. Met de lagereschoolkinderen zijn we maandag in de creatieve therapie aan een dromenvanger begonnen. Hier hebben ze dinsdag kunnen aan verder werken. Na het creëren van de dromenvanger hebben ze allemaal hun grote droom verteld en op geschreven om aan hun dromenvanger te kunnen hangen. Hopelijk komen al hun dromen uit!

14803152_10210336401461692_2102150922_o

Groetjes!

Ruby en Mira