Week 8

Voorbije week kregen we van onze stagementor de opdracht om cadeautjes te maken met de kinderen voor het vrijwilligersfeest. Om hen al een beetje in de kerstsfeer te brengen en ook de dialoog te kunnen openen over kerstmis, hebben we gekozen voor het maken van kerstballen. Sommigen wisten wel wat over kerstmis, anderen hadden er nog nooit van gehoord. Hoe dan ook zijn ze met zeer veel en enorm enthousiast in de pailletten gevlogen om de 30 kerstballen af te krijgen.

Voor de vrouwen activiteit hebben we voor de laatste keer, al de wol bovengehaald en hebben ze hun laten gaan in het uitkiezen van kleuren. Ze kwamen door de weken al heel mooie stukken tonen aan ons, zoals sjaals, sokken en mutsen.

Bij de peuters gaat het weer wat bergaf in aantallen van kinderen. Misschien door de onregelmatigheid van de uren door wisselende vrije dagen.

Maandag was spijtig genoeg onze laatste kickbokssessie, het was een leuke afsluiter. Er werd nog een laatste keer stevig getraind en deze keer onder begeleiding van een ex olympiër uit Afghanistan. Op het einde heeft hij ook met Ruby gespard en deed hij alsof Ruby hem aan het inmaken was. Vandaag was ook onze laatste volleybal sessie, die weer een succes was. We hebben nieuwe namen gekregen, ze vonden Marie beter in plaats van de naam Mira en Rubina beter dan Ruby, oké thanks guys.. De jonge mannen gaven aan het heel spijtig te vinden dat we bijna weg gaan. Ook wij gaan de sessies met hen missen!

 

14976047_10210697938299887_1348326990_o

Groetjes

Marie en Rubina