Let’s go to the beach!!

Zware weken op de stage laten je altijd uitkijken naar het weekend.

We startten ons weekend vrijdag avond met Jazz on the field, georganiseerd door de Groote Schuur Primary School. Goeie bands, een tof sfeertje, leuk gezelschap .. alle ingrediënten waren dus duidelijk aanwezig voor een goeie avond.

SAM_0805

Zaterdag zijn we nog een keer naar Cape Town City getrokken. Het werd een rustig dagje gevuld met shoppen en wat sightseeing. We sloten onze dag in de stad af met een etentje in een super gezellige bar en restaurant in Long Street genaamd Zula. Omdat we nog moesten wachten op de aankomst van een van onze vrienden en we al meerdere malen ondervonden hebben dat tijd hier een flexibel begrip is begonnen we alvast met ons dessert. Wie zegt er dat je het beste altijd tot het laatste moet houden? 🙂

En wat zou een zaterdagavond zijn zonder een drankje nuttigen en een dansje te placeren?

Met de vorige avond in het achterhoofd, kozen we zondag voor een rustige relax dag. We trokken er op uit om een nieuw strand te gaan ontdekken, namelijk het strand in Fish Hoek. Deze ontdekking was van korte duur gezien de hevige wind die het niet zo aangenaam vertoeven maakte.

SAM_0825

We besloten vervolgens de trein terug te nemen naar het station voor Fish Hoek, Kalk Baai. Het strand van Kalk Baai bezat alles wat ons hartje begeerde. Amper wind die voor een aangename temperatuur zorgde, een rustig en dun bevolkt strand, mooie fauna en flora en natuurlijk een prachtig uitzicht.

 SAM_0846 SAM_0847 SAM_0853SAM_0864

Terug in Newlands namen we de tijd om na een maand nog eens met onze familie en vrienden te skypen. Hiervoor moeten we namelijk naar een restaurant gaan waar we wireless internet kunnen gebruiken. Het was een blij weerzien! 🙂
Dat skypen neemt natuurlijk wat tijd in beslag, waardoor we laat nog aan wat schoolwerk moesten beginnen. Maar doorzetters als we zijn, zijn onze voorbereidingen voor komende week in orde.

Wist je dat: Onze onderhandeltechnieken er steeds beter op worden. Ons zetten ze niet in’t zak 😉

Wist je dat: We het echt wel fijn vonden om onze familie, vrienden en vriendinnen terug te zien. Baie dankie!

Veel liefs,
Sanne en Daphne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *