Marcel is een held!

Weekend 23 – 24/02

Na een vermoeiende stageweek was het eindelijk weekend. Maar helaas hebben we een hele zaterdag aan schoolwerk gespendeerd, want ook dat moet gebeuren en mag zeker niet onderschat worden. Toch wel even vermelden dat we hierbij een beetje (veel) jaloers zijn op de Nederlandse studenten die ook in het hostel verblijven. Zij moeten namelijk maar 3 van de 7 dagen stage lopen .. stel je voor seg!

Tussen al het schoolwerk door hebben we heel even de tijd genomen om Carshow op het sportveld van Groote Schuur High School te gaan bekijken.

Zondag zijn we dan weer op en top gaan toeristen. We trokken voor een tweede keer naar Waterfront om te genieten van het zonnetje, kleine optredens en dit in het gezelschap van een overheerlijke fronzen yoghurt.

 SAM_0776 SAM_0779

Verder hebben we al een paar souvenirtjes en cadeautjes gekocht, maar wat vertellen we natuurlijk niet 😉

 Wanneer we voor de tweede keer in Waterfront het bekende Belgische restaurant Den Anker voorbij liepen, gingen we toch eens piepen op de menukaart. En we kunnen jullie nu al zeggen dat ze ons daar binnen een paar weken wel aan een tafel op het terras zullen vinden. We willen natuurlijk eens uittesten of dit echt wel de echte Belgische keuken is zoals ze beweren.

’s Avonds was het weer tijd voor meer schoolwerk en eens vroeg onder de lakens kruipen. Want de dag ervoor was dat niet het geval 😉

Wist je dat: de meeuwen in Waterfront Daphne een klein douche’ke hebben gegeven. Gelukkig was alleen de kuit getroffen.

Veel liefs,
Sanne en Daphne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *