Laatste dagen

De laatste dagen zijn altijd wat drukker. Alle papieren in orden maken, nog rap een bezienswaardigheid bezoeken en profiteren van de kerstmarkt. Zoveel zaken die je nog kan doen en zeker wilt doen voor je terug naar huis gaat. Het is hier fantastisch geweest de afgelopen weken. Ik heb deze prachtige stad lang kunnen bewonderen en ge er met veel plezier op terugdenken.

De stage hier was een geweldige ervaring. Het werken hier veranderd echt de manier waarop je naar de zorgverlening kijkt thuis. Er zijn vele verschillen met ons België, maar het belangrijkste verschil is volgens mij de mensen. De werkmentaliteit is hier anders dan bij ons en de mensen zelf ook. Het was zeer leerrijk om hiermee in contact te komen en aan te kunnen deelnemen. Ik ga de verpleegkundigen en de artsen met pijn in het hart verlaten. Ze hebben mij zoveel laten zien en doen. Het was zeer verrijkend.

De laatste foto’s zijn van, zowel de activiteiten als het werk gecombineerd. Ik hoop dat jullie ze leuk vinden en er even veel genot van hebben als ik.

De foto’s beginnen bij een bezoek aan een winkel centrum. Gevolgd door een bezoek aan het knekelhuis onder de Sint Jacobus kerk. Verder zij de foto’s van een bezoek aan een crypt gelegen aan de groentemarkt en een miniatuur dorp van Moldavië in de middeleeuwen. De laatste foto’s zijn van een bezoek aan de kerstmarkt, de exhibitie plaats en het ziekenhuis.

Dit was het!

Bedankt voor het lezen en tot weerzien in België