Einde van de stage en het afscheid!

De laatste week stage is nog goed verlopen! We hebben nog veel therapie kunnen geven en hebben wat vooruitgang geboekt met onze beide volgkinderen.We hebben vervolgens een positieve eindevaluatie gehad.

De laatste dag was het mooi weer en hebben we nog even buiten kunnen spelen met de kinderen en we hebben dan voor de laatste keer eten gegeven.

Simon: als wijze van afscheid heeft P. nog even wat soep over men broek gemorst, ik ben nadien nog even langs geweest na ons middageten maar P. lag zo goed te slapen, dus heb ik hem niet wakker gemaakt. Als hij slaapt kan hij natuurlijk geen kattenkwaad uithalen 🙂 Ondanks de vele liters soep op men broek en trui zal ik hem wel erg missen en de andere kinderen ook uiteraard, want we hebben veel vriendschap gekregen van iedereen.

Wannes: Het afscheid met K was minder uitbundig, zoals ik verwacht had. Uiteraard gaat het raar zijn om hem ineens zomaar achter te laten en ga ik hem wel missen. Laat ons in elk geval hopen dat hij nog verder progressie blijft maken!

Het is een fantastische en onvergetelijke ervaring geweest. Ook zullen we onze stagementor Agnieska missen en de nonnen die zo goed voor ons hebben gezorgd tijdens onze stage! Om ze te bedanken hebben we Agnieska echte Belgische chocolade gegeven en voor de nonnen hebben we een mariabeeld uit Halle meegebracht, moge zij waken over het klooster en het weeshuis!

Hierna was het was het tijd voor Simon om te vertrekken richting Krakau, Wannes is nog even gebleven en heeft om 4:30 in de ochtend de taxi genomen richting de luchthaven.

De laatste groeten uit Polen en we zien iedereen spoedig weer!!!