Op avontuur

Wat nu volgt zijn enkele trips en avonturen die we hebben mee gemaakt deze week.

het eerste avontuur was woensdag 19 maart. Dit was onze trip van de supermarkt terug naar Jaszkotle. Omdat er in Jaszkotle geen gelegenheid is om voeding te kopen heeft onze stagementor voorgesteld ons af te zetten aan de supermarkt. Leuk idee dachten wij, dus zijn we meegereden. Wat we niet wisten is dat dit 7 kilometer van ons verblijf was en dat we dit te voet moesten terug lopen. Aangezien we zwaar geladen waren hebben we besloten om een paar binnenwegen te gebruiken door de velden en de bossen.  Zo hebben we het wilde Polen ook eens gezien, we zagen zelfs drie wilde herten voorbij rennen. Als ging goed vooruit tot we plots aan een kleine beek kwamen die ons de weg versperde. We konden kiezen om nog eens 3 km rond te stappen of de oversteek te wagen. we kozen uiteraard om over te steken want het begon stilaan donker te worden. Met een geïmproviseerde brug van takken en stenen zijn we er toch aan de overkant geraakt waar één van ons een natte schoen heeft aan overgehouden. Helemaal uitgeput zijn we toch in Jaszoktle geraakt zonder de weg te verliezen,  het was de cola en de snacks meer dan waard!!

Zaterdag 29 maart hebben we dan onze trip naar Wroclaw gemaakt. We zijn opnieuw de prachtige cultuur gaan bewonderen en zijn zelfs op de toren van de kathedraal geweest om van het uitzicht te genieten, natuurlijk hing er weer mist en konden we uiteindelijk niet zo ver kijken

DSC01289DSC01288

 

vervolgens zagen we in het midden van de weg een gigantische stoel. Daar moest Wannes zo nodig opklimmen natuurlijk 🙂

DSC01280

We vervolgde onze weg dan naar de zoo van Wroclaw. deze was zeker de moeite waard. we hebben heel wat toffe beesten kunnen zien, we kunnen ze jammer genoeg niet allemaal tonen.

DSC01318 DSC01312

 

Dit was in het kort wat we hebben meegemaakt. De laatste week zullen we deze blog nog een laatste keer updaten.

groeten uit Polen!!!!