Week 1: kennismaking

Hallo iedereen

Deze week ben ik veilig toegekomen in Port Elizabeth na een lange reis van 24 uur en enkele kleine probleempjes met de vliegtuigen. Ik werd door mijn gastgezin opgehaald aan de luchthaven en ik zal de komende drie maanden hier bij hen verblijven. 

Ik ben deze week gaan kennismaken met mijn stagebegeleider in het privéziekenhuis Life Mercantile Hospital waar ik de komende acht weken verschillende diensten zal doorlopen (pediatrie, spoed en intensieve zorgen). Ik ben zeer benieuwd naar de gezondheidszorg en de visie van de verpleegkundigen. De eerste indruk van het privéziekenhuis was positief en ik kijk er enorm naar uit om hier maandag 2 maart van start te gaan.

Daarnaast heb ik hier al veel nieuwe mensen leren kennen. We zijn al enkele malen naar The Boardwalk geweest, een locatie vol entertainment met een casino en tal van restaurants en bars. We hebben een safari gedaan in het Kragga Kamma Game Park en zijn ook naar Daniell Cheetah Project geweest. Tot slot zijn we naar The Donkin Reserve geweest, een historische plaats over de ontdekking en ontwikkeling van Port Elizabeth.

Het was een bewogen en warme eerste week!