weekend 6 en 7

Dag iedereen!

We zijn weer twee weken verder, wat maakt dat we over de helft van onze stageperiode zijn! šŸ˜® Door dit te beseffen besloten we er vorig weekend een leuk en actief weekend van te maken.
Vrijdag vlogen we er meteen in door een dag richting Camps Bay te trekken. Camps Bay staat bekend om zijn prachtige strand met uitzicht op de bergen. Ik laat de foto voor zich spreken.


Zaterdag stond er een safari gepland, een must do wanneer je in Afrika bent. We werden om 9u30 opgehaald in Kaapstad door een busje om zoā€™n 2u30 te rijden richting het natuurdomein van Aquila Safari. Dit domein is het dichtste bij Kaapstad gelegen en je hebt er een relatief grote kans om de big 5 te zien. Ook wij hadden het geluk om dit te mogen meemaken, het was een prachtige ervaring! šŸ˜€

 

Op zondag hielden we een dag om aan ons stagerapport te werken en therapieƫn voor te bereiden voor onze individuele sessies die we door de week geven aan de cliƫnten op stage.

Dit weekend kwamen we opnieuw tot een besef. Namelijk dat we stevig achter lopen op ons stagerapport door het vele werk voor onze stage zelf in combinatie met de o zo vervelende loadsheddings die hier de laatste weken heel zwaar zijn. Daarom besloten we om dit weekend voor school te werken om wat bij te benen. Op zondag hadden we wel iets gepland. We zouden op een hike gaan naar Happy Valley Bainskloof met de hiking groep van Catherine, maar het weer stak daar een stokje voor. Op zaterdag en zondag viel de regen bij momenten met pakken uit de lucht, waardoor het te gevaarlijk was om de hike aan te vatten.
Om toch nog iets van onze zondag te maken op deze regenachtige dag besloten we naar het Two Oceans Aquarium te gaan in Waterfront. Hier zijn allerlei soorten vissen, haaien, pinguĆÆns, enz te bezichtigen. De naam van het aquarium verwijst naar de Atlantische en Indische Oceaan, die bij de provincie Westkaap samen komen.