Bezoekje aan Krak贸w en laatste weekje

Czesz voor de laatste keer 馃檨

Op donderdag vertrokken we richting Krak贸w 馃榾 Een 3u lange reis met de Polskibus was een goede power-up voor onze batterijen! Eenmaal aangekomen was er veel te zien in Krak贸w o.a. het mooie plein, kerken, Hard Rock Caf茅 (voor Wout) en de mooie oude winkelhal goed voor souveniertjes. De sneeuw maakte Krak贸w nog gezelliger!!

Na een goede nacht geslapen te hebben, zijn we het Wawel kasteel gaan bezoeken. Wout samen met Lotte en Yentl. Lara samen met haar vriend en haar broer. Het Wawel kasteel was de moeite waard. We hebben zelfs een vuurspuwende draak gezien!!

Op vrijdagavond zijn we met z’n allen karaoke gaan zingen ;p Poolse liedjes zijn zeer moeilijk mee te zingen. We hebben wel het beste van onszelf gegeven. Voor een goede prijs van drank en een plezierige avond moet je zijn in de Loch Ness Pub 馃榾

In het weekend zijn we Auschwitz en Birkenau聽gaan bezoeken. Dit was een speciale ervaring die door de sneeuw meer werkelijkheid werd! Woorden zijn niet genoeg om dit te beschrijven. Dit moet je gezien hebben!

Op zaterdagavond was het dan tijd voor wat ontspanning. Niets kan je beter doen ontspannen dan bijlwerpen!! Deze ervaring is er een uit duizend en het ziet er gemakkelijker uit dan het is!! Wout zijn eerste poging was recht in roos, maar naargelang de avond vorderde ging het net iets minder vlot :p (beetje frustrerend).

Op zondag was het tijd voor Yentl en Wout om terug te keren naar Jaszkotle. Lara en Lotte bleven nog een dagje extra genieten van de familie die op dinsdag Polen weer verlieten. Bij Lara was het griezelen geblazen met Lost Souls Ally. Toen iedereen aangekomen was in Jaszkotle was het een blij weerzien met de kinderen na Krak贸w. Wat hadden we ze gemist!

Tijdens de week ging het weer z’n normale gangetje met Shantalamassage, Sherborne, individuele therapie en vuile kleren tijdens het middagmaal 馃槈 Deze week merkten we dat sommige van onze volgpati毛ntjes vorderingen hadden gemaakt binnen deze beperkte periode.

Tijdens de week hebben we nog leuk bezoek gekregen van mevrouw De Wachter en haar partner op maandag en dinsdag en woensdag van mevrouw De Koker. Op dinsdagavond hadden we mevrouw De Koker uitgenodigd voor een lekkere pizza in de plaatselijke pizzeria van Jaszkotle. Op woensdag heeft zij een volledige dag meegelopen met ons. Dit vond ze wel vermoeiend :p

Vandaag was onze laatste dag in Polen. Met spijt in het hart moeten we onze vriendjes (Yentl en Lotte) en de kindjes achterlaten 馃檨 We komen zeker en vast nog eens op bezoek en maken er een re眉nie van!

We be毛indigen ons avontuur zoals we het begonnen zijn … met PIZZAHUT!!!

Morgen vliegen we terug naar het kleine landje Belgi毛 馃檨 Hopelijk hebben jullie genoten van onze blog en ons avontuur! Wij alvast wel!!

Do Widzenia!!!

Dit bericht is geplaatst in De reis. Bookmark de permalink.