Ons geweldige tweede weekend

Hallo schatjes van patatjes (we eten hier veel patatjes)

Op vrijdagavond zijn we nog een stapje in Wroclaw gaan zetten. “Whiskey in a jar” heeft zeer lekkere hamburgers te bieden. Deze zijn we dan ook gaan keuren. Ze waren inderdaad heel lekker al kon het Hollandse gezelschap er wel van af. Ja hoor, Hollanders kom je werkelijk overal tegen. Blijkbaar waren ze niet zo goed in vissen ;p Na onze lekkere, gevulde maaltijd was het tijd om UNO te spelen. Wout heeft veel kaarten geraapt tot wel 12 in één keer.

Op zaterdag moesten we er vroeg uit om les te geven aan de kinesitherapeuten van het vijfde jaar. Sommigen waren geïnteresseerd om te komen werken in België, anderen waren meer geïntereseerd in de personen dan in ons verhaal. Na het lesgeven zijn we naar het TOPPUNT van Wroclaw geweest, namelijk DE SKYTOWER!! Deze is 215 meter hoog! Boven hadden we een prachtig uitzicht over Wroclaw en ver daarbuiten. Na de skytower hebben we alle winkelcentra’s bezocht. Deze waren namelijk gigantisch! ’s Avonds hebben we lekkere spaghetti in het appartement gegeten en nog maar eens een potje UNO gespeeld.


Op zondag hebben we eens genoten van een langere nachtrust. Het deed ons deugd om uit onszelf wakker te worden en te ontbijten op een ‘normaal’ uur. Hierna hebben we onze valiezen gedeponeerd aan het informatiepunt en zijn we erop uitgetrokken om een safari te beleven in de zoo van Wroclaw. Het enige minpunt was dat het een koude safari zonder leeuwen was. Na de safari was het tijd om terug te gaan naar onze geliefde zusters en kindjes. Bij onze aankomst stonden vele koeken en snoepjes klaar om opgegeten te worden.

Deze week is een korte week, we werken tot woensdag (en Lara tot donderdag) en genieten we van een verlengd weekend in Kraków! Tot volgende week met meer nieuws!

Dobry wieczór wszystkim!

 

Dit bericht is geplaatst in De reis. Bookmark de permalink.