Dit was ’n lekker naweek!

Goeienaand, hoe gaan dit? Wij kan nie kla nie… Dit was ’n lekker naweek!

We begonnen het weekend met een lekker etentje in Mama Afrika en een drankje in Longstreet. Leuk weetje: Afrikaanse mannen flirten door een dame net zolang aan te kijken tot het ongemakkelijk wordt. Gelukkig werkt deze truc niet bij ons.

 

Voor wie het zich afvraagt, dit gerecht op de foto is een mixed grill van krokodil, springbok, struisvogel, kudu, antilope en wrattenzwijn (Pumbaa!).

Vrijdag sliepen we uit en gingen we winkelen in Waterfront met Kirsten en Shana. In de avond gingen we eten en vroegen toch maar een dekentje, want er was een fris briesje. De herfst komt eraan, #21graden! We hebben medelijden met de mensen in België.

       

Zaterdag vertrokken we vroeg naar Muizenberg en namen wat lekkere golfjes met onze gehuurde surfboarden. Op onze wandeling naar Kalkbay kwamen we langs de bekende gekleurde strandhuisjes en enkele leuke plaatselijke souvenirwinkeltjes. Met ons tweetjes (Alison en Julie) sloten we het weekend af op een zondagmarkt in False Bay waar we veel mooie spulletjes kochten.

   

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *