Mijn tussentijdse evaluatie

Vrijdag 27 oktober 2017 ging ik met veel stress naar mijn stageplaats, want vandaag zou ik mijn tussentijdse evaluatie krijgen.

Stress omdat tot dan alle andere stagiaires 1 voor 1 gebuisd werden. Voor mijn komst was er zelfs een stagiair die, na zijn tussentijdse evaluatie, geen stage meer wou lopen op de stageplaats omdat hij vond dat men onredelijk was. De studenten waarmee ik enkele keren ook buiten de werkuren mee op stap gingen waren net, met de hakken over de sloot geslaagd en 1 student (die alle therapieën overnam van haar stagementor) had op geen enkele competentie een voldoende.

Mijn stagementor stelde mij direct gerust toen ze zag dat ik stress had voor de evaluatie. Ze vertelde mij dat alle ergotherapeuten heel tevreden waren van mij. We hebben de evaluatiedocumenten overlopen, en ja, ik was super fier, ik had namelijk niks onder de score C!

De stagementor had de evaluatiedocumenten wel ingevuld met potlood en vertelde mij dat ze mij maandag alles ging overhandigen. Tijdens et weekend mocht ik genieten en een beetje rusten.

Maandag kreeg ik mijn evaluatiedocumenten en zonder deze na te kijken stak ik ze in mijn zak. ’s Avonds wou ik deze doorsturen naar mijn ouders, vriendje en docent en toen viel me pas op dat op de laatste pagina’s, verschillende scores veranderd werden naar lagere scores. Stomverbaasd was ik ervan!

Jammer genoeg heb ik deze week nog niet de tijd gehad om dit samen met mijn stagementor te bespreken. Ik heb ook het gevoel dat de sfeer tussen de stagementor en mezelf veranderd is. Ik doe nog steeds mijn uiterste best zoals gedurende mijn hele stageperiode maar ik heb het gevoel dat wat ik ook doe, niet voldoet aan haar wensen. Ik heb dit ook besproken met de andere nieuwe stagiaires (later geef ik wat meer uitleg over hen) en zij deelden hetzelfde gevoel.

Maar volgende week een nieuwe week, met nieuwe super leerrijke ervaringen!