1e weekje overleefd

Hey allemaal,

onze eerste week is goed verlopen. Het was een leerrijke maar vermoeiende week. We hebben hier veel bijgeleerd, al de verschillende therapieën die hier uitgevoerd worden hebben we mogen toepassen. Zoals classes with the colour sheet, dit is een stimulatie voor de kinderen waarbij gebruik gemaakt wordt van een parachute doek in verschillende kleuren. Wat ook interessant was, was het snoezelen en de Shantala massage. Hierbij komen de kinderen volledig tot rust.
We hebben onze grenzen verlegt om met baby’s te werken tijdens het geven van deze massage en hebben nu de smaak goed te pakken.
Tijdens de creatieve therapie hebben we gewerkt met vingerverf, dit was achteraf bekeken niet zo een goed idee, onze witte pakjes werden kleurrijk. Gelukkig zijn wij goed voorzien van zeep om de kledij uit te wassen.

We staan ondertussen toch al sterker in onze schoenen tijdens het eten geven, we kunnen de kinderen al beter te ‘baas’ :p Het enige dat we moeilijk te baas kunnen is de taalbarrière, gelukkig bestaat er google translate en hebben we al enkele woordjes pools geleerd.

Na een vermoeiende week is er nu tijd voor ontspanning tijdens het weekend. We hebben een uitstapje naar Wroclaw (stadje dichtbij) gepland. Hopelijk is daar meer te zien dan hier in Jaszkotle en kunnen we de Poolse cultuur ontdekken.
Hierover natuurlijk meer in ons volgend berichtje.

Toch nog even vermelden dat het hier niet stormt en over het algemeen de zon schijnt 😉

Zonnige groetjes uit Polen

Dorotha, Theresa en Eveliena

DSCN0006

2 gedachten over “1e weekje overleefd”

  1. jullie zijn nu half-weg en goed bezig
    de stilte thuis worden we niet gewoon
    zelfs dat limburgs onbreekt hier
    doe dat samen nog goed en volgende week wortelsoep en wortelstoemp met balletjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *