Afscheid van een fijne stage!

Wat een fijne laatste week heb ik gehad!

Deze week heb ik nog een paar huisbezoeken gedaan i.v.m. valpreventie. Zelfs bij een vrouw die er eerst niet voor open stond maar door een band met haar op te bouwen is het me toch gelukt om bij haar langs te gaan. Dit geeft veel voldoening. Verder heb ik nog een aantal sessies rugpreventie gegeven en nog wat diepe gesprekken met bezoekers gehad.

Het is opvallend hoe dankbaar de bezoekers van Het Forum zijn voor kleine dingen die je doet. Er hebben zoveel bezoekers me deze week bedankt voor alles wat ik voor hen gedaan heb. Ik heb op een heel korte termijn met zoveel mensen een band opgebouwd. Ik had niet verwacht dat dit zou gebeuren. Ook met het personeel van Het Forum heb ik een zeer goede samenwerking ervaren. Het is zo’n fijn en open team om in terecht te komen!

Wat ik zeker onthoud van deze stage is dat je absoluut niet perfect een taal moet spreken om te kunnen communiceren met mensen. Ook heb ik heel wat wijsheid meegekregen door gesprekken te voeren met de senioren. Daarnaast heb ik heel wat bijgeleerd over veel verschillende culturen en heb ik zeker geleerd om zelfstandig te werk te gaan als ergotherapeut.

Het was een fantastische ervaring die ik me voor altijd zal herinneren!