hallo daar!

Wij zijn Inne en Chiara, twee studentes ergotherapie aan de Odisee hogeschool. Wij zitten beide al in ons derde jaar. en als onderdeel van onze opleiding is het de bedoeling dat we ook buitenlandse ervaringen opdoen. Dit kunnen we doen door stage te lopen voor een langere periode in het buitenland (8weken) of korter -zoals wij maar één week-.

Wij hebben ervoor gekozen om onze buitenlandse stage de lopen in Kopenhagen-Denemarken. Onze stage is wat korter dan normaal, één week om precies te zijn. Ondertussen lopen we ook nog Stage in België. Inne loopt in België stage op de Paaz dienst van het ASZ en Chiara loopt stage in de Sint Albertschool bij kinderen in Molenbeek.

Tijdens deze stage in Kopenhagen bezoeken we iedere dag een verschillende organisatie waar Ergotherapeuten te werk gesteld zijn of kunnen werken. We hebben ervoor gekozen om iedere dag één organisatie te bezoeken en we proberen in de namiddag ook nog iets van Kopenhagen te ontdekken.

Waarom Kopenhagen? Chiara heeft altijd al een voorliefde gehad voor Denemarken en ook staan de Scandinavische landen ervoor gekend om verder te staan op het gebied van de gezondheidszorg. Inne was hier dan ook voor te vinden om mee te komen naar Kopenhagen.

Onze avonturen kan je hier volgen op onze blog! Welkom!