Nasz pierwszy tydzień stażu (onze eerste stageweek)

Hallo allemaal,

Hier zijn we weer om verslag uit te brengen over onze eerste stageweek. De eerste week is voorbij gevlogen. We leerden hoe we een  Shantala-massage moeten uitvoeren en hoe sensorische integratie in zijn werk gaat. Gedurende deze eerste week brachten we redelijk wat tijd door met onze volgpatiëntjes. We moeten hier volledig zelfstandig werken. Dit was soms wat moeilijk aangezien het pas onze eerste stageweek was en we niet wisten hoe het hier allemaal in zijn werk gaat. Ook is dit onze eerste ervaring met ontwikkelingsdysfuncties. Gelukkig stond onze vrienden “Google” en “Limo” ons bij 😁.

Onze dag begint steeds met maaltjdbegeleiding en daarna voeren we ADL-activiteiten uit bij onze volgpatiëntjes. In de voormiddag geven we therapie aan de kinderen die hier verblijven en tijdens het middageten voeren we nogmaals maaltijdbegeleiding uit bij onze volgpatiëntjes.

In de namiddag kunnen onze volgpatiëntjes nogmaals van onze aandacht genieten en genieten doen ze duidelijk. Ze lachen erg vaak en herkennen ons al wanneer ze ons zien.

Op woensdag gingen we in de namiddag naar Wroclaw om de toren van de Sint-Elisabeth kerk te beklimmen aangezien deze zondag gesloten was. Maar opnieuw geen succes… 😔. De toren was opnieuw gesloten.

Op het moment dat we deze blog aan het schrijven zijn zitten we op de bus naar Krakau. Deze busrit duurt 3 uur en we zullen dus laat aankomen in ons hotel. Op zondag staat er een bezoek aan Auschwitz op het programma en op maandag gaan we naar de zoutmijnen. We kijken er naar uit 😊.

We houden jullie komend weekend op de hoogte van onze avonturen in Krakau.

Groetjes uit Polen