stage stage stage

Woensdag was een verwarrende dag.

Wanneer we aankwamen op stage, was er nog bijna niemand van het personeel. De chauffeurs die de kinderen van de dagopvang moeten ophalen, waren er beide nog niet.

Toen de chauffeurs er eindelijk waren, zijn we mee de kinderen thuis gaan ophalen.

Hierna gingen we naar de activiteitenruimte, maar geen van beide activiteitenbegeleiders waren aanwezig terwijl ze er wel al een half uur hadden moeten zijn, want wij waren te laat doordat de chauffeurs te laat waren.

We zijn dan aan de directeur gaan vragen waar ze waren, de ene had verlof genomen, maar de andere zou er moeten zijn. Een uur later kwam ze aan, ze had zich ‘overslapen’. Dit was namelijk een smoesje zodat ze eens kon uitrusten.

Wij waren inmiddels al met interventies begonnen. Na onze interventies zijn we mee kinderen gaan eten geven.

In de namiddag zijn we dan mee de kinderen van de dagopvang naar huis gaan brengen. Hierna had onze stagementor nog een klein taakje voor ons, we moesten iets van op een A4 blad overschrijven op groot papier.

Hierna hadden we een afspraak met de ergotherapeut van het revalidatiecentrum. Zij kwam het een en ander met ons bespreken. We moesten voor haar wat zaken in kaart brengen omtrent de rolstoelen. We hebben dan van haar nog twee kleine taakjes extra gekregen, en deze gaan we als alles goed gaat dinsdag bespreken wanneer we naar het revalidatiecentrum gaan.

Vandaag was een normaal stagedagje. Wanneer we aankwamen zijn we mee de kinderen van de dagopvang gaan ophalen met het busje.

Hierna zijn we naar de kinderen gegaan en zijn we de twee taken die de ergotherapeut ons had gegeven in orde gaan brengen. We moesten twee kinderen opmeten en dan eens bekijken wat voor rolstoel het beste voor hun zou zijn opdat ze nog zo functioneel mogelijk zijn.

Wanneer dit klaar was moesten we hier een verslag van maken, we hebben elk van een cliënt een verslag gemaakt en dit hebben we dan doorgemaild naar de ergotherapeut zodat we dit dinsdag met haar kunnen bespreken.

In de namiddag zijn we weer mee kinderen naar huis gaan brengen.

Na onze uren had het neefje van onze stagementor gevraagd of we hem bijles wiskunde konden geven. Dit hebben we dan geprobeerd, maar de jongen praatte zoveel dat we er amper een woord tussen kregen waardoor we bijna niets hebben kunnen uitleggen. We hebben hem dan aangeraden om alles een keer deftig te lezen. Want het bleek dat hij veel niet begreep omdat hij alles maar half leest door snel te willen zijn. Zo zie je maar die studenten hé! 😀

Hierna zijn we naar huis gegaan en hebben we ons even neergelegd.

Xoxo Kachiri en Valerie