Ons voorlaatste weekend in SU + begin laatste stageweek

Vrijdag en zaterdag hebben we goed doorgewerkt voor school. Dit omdat we het ondertussen de laatste stageweek is en de laatste zaken moesten nog afgewerkt worden. Vrijdagavond zijn we wel iets gaan eten in de Zus&Zo met een aantal andere studenten.

Zondag hadden we dan een tripje cadeau gekregen van Steve-O, de gids waar we onze trips meedoen. Hij heeft ons meegenomen naar een dierenpark, maar dit dierenpark is niet zomaar voor iedereen toegankelijk. Het is een dierenpark van een familie die zorgt voor deze dieren.

Dit was heel leuk, we hebben veel dieren gezien, meer als in de zoo.

We hebben beide een slang vastgehad, Valerie zelfs twee tegelijk en we hebben met de aapjes gespeeld.

 

 

 

 

Hierna zijn we verder doorgereden naar een kreek, waar we konden zwemmen.

We zijn hier met de pick up naartoe gereden en we mochten in de kofferbak zitten, terwijl we er naartoe reden!

Wanneer we aankwamen bij de kreek viel onze mond bijna open, zo mooi was het! De gids noemde het ‘Steve-O paradise’. Het leek ook echt een paradijs!

Nadat we met zen allen in het water hadden gezeten en erdoor hadden gestapt, zijn we terug naar huis gebracht. We hebben ons opgefrist en zijn dan in ons bed gekropen om aan onze laatste stageweek te starten.

Ondertussen zijn we al aan onze laatste stageweek begonnen.

Maandag hebben we veel werk gehad met het opmeten van kinderen, waar we hoogstwaarschijnlijk nog heel de week werk mee hebben. Onze stageplaats heeft ons vorige week gevraagd of we alle kinderen konden opmeten, dit zodat ze het weten voor de rolstoelen. Aan de hand van deze maten gaan ze nagaan of de kinderen hun rolstoel maten nog goed zijn en wanneer er nieuwe rolstoelen binnenkomen, kunnen ze makkelijker nagaan voor wie de rolstoel het beste past.

Vandaag zijn we voor de laatste keer mee naar de tandarts gemoeten met drie kinderen en in de namiddag hebben we onze eindevaluatie.

Xoxo Kachiri en Valerie