Laatste dag & terugblik

Hallo iedereen!

Hier zit ik dan weer in ons belgenlandje mijn laatste blogpost te schrijven! Op de laatste dag heb ik opnieuw enkele therapieën gevolgd. Één meisje kwam die dag voor de eerste maal, waardoor het heel fijn was om de opstart van een therapieplanning te kunnen volgen. Daarnaast blijft de impact van de trampoline zo interessant en fascinerend!

In de avond zijn we met nog drie anderen leden van het team uit eten gegaan. Het was echt super gezellig en een hele fijne afsluiter van deze geweldige week.

     

De dag nadien vertrok ik in de ochtend vroeg opnieuw naar huis! Helaas waren er problemen met een zelftest die verloren was gegaan op de post, waardoor ik niet op het vliegtuig mocht stappen. Snel buiten naar een testcentrum, maar helaas nam dit veel meer tijd in beslag dan dat ze zeiden. Vlucht gemist… Éen en al chaos en stress, maar uiteindelijk heel laat in de avond toch veilig aangekomen in België! Snel nog langs mijn lieve Bandit en dan rap mijn bedje in.

Ik kijk terug op een fantastische week, met oneindig veel leerkansen, een fijn team en hele fijne kinderen. Dit was de eerste keer dat ik op ergotherapeutisch vlak in aanraking kwam met de doelgroep kinderen, waardoor ik het wel wat spannend vond. Maar ik vond het zó fijn! Deze stage heeft me ook zeker gemotiveerd om meer aan de slag te gaan met deze doelgroep en hier meer ervaring bij op te doen.

Ik ben echt super dankbaar dat bOunceT mij voorbije week wou verwelkomen in hun team en een impressie wou geven over hun organisatie. Een magische ervaring, die ik nooit zal vergeten!

‘Cheers’ voor het lezen van mijn blog de afgelopen tijd!!😉