Eindelijk terug online!

Hallo allemaal! Hier zijn we weer!

Na de terugkomst van ons ontspannen weekendje was het terug de harde realiteit. Door het feit dat er geen internet was, moesten we onze avonden op een andere manier invullen. Niets beter dan een leuke Disneyfilm (of drie) en eens vroeg onder de wol te kruipen!

Door de gekwetste voet van Lotte (zie vorig blogbericht) moesten Mike en Liselot een tandje bijsteken. Onze dagen werden gevuld met snoezelen, individuele therapie, sensorische integratie, …

Aangezien de voet van Lotte toch gezwollen was, werd deze onderzocht op de stageplaats door vele therapeuten. Deze raadden aan om voor de zekerheid toch een bezoek te brengen aan de spoeddienst. Dit beloofde een heel avontuur te worden!

Uiteindelijk na een taxirit, een kort onderzoek en een uur wachten in de wachtkamer bleek de voet van Lotte niet gebroken te zijn. Opgelucht namen we de eerste de beste taxi terug huiswaarts, maar deze rit leverde toch wat stress op (110km/uur op de kleinere wegen).

Dinsdagmiddag kregen we het goede nieuws te horen dat er terug wat internet was en was er terug communicatie mogelijk via sociale media en onze blog.

Groetjes

Liselot, Lotte en Mike