Marie in Santiago De Compostela, Spanje

Mijn vijfde week – stage & vrije tijd

¡Buenos dias, chicos!

Alweer een week gedaan! Na het nakijken, besef ik me dat ik nog maar slechts 18 dagen stage heb (omg!), de tijd vliegt hier voorbij!

Helaas voelde ik me deze week een beetje ziekjes en daardoor kon ik niet zoveel doen als ik had gewild. Gelukkig waren mijn collega’s meelevend en begripvol, waardoor ik me niet schuldig voelde.

Op vrijdag voelde ik me beter, waardoor mijn mentor me de kans gaf om zelf therapiesessies te leiden. Dit hield in dat ik moest brainstormen over ideeën voor de sessies, materiaal moest selecteren en effectief met de cliënt aan de slag moest gaan. De therapiesessies verliepen vlot en na afloop kreeg ik van mijn mentor ook een positieve feedback, wat ik natuurlijk zeer fijn vond!

Bovendien begin ik een hechte band met mijn collega’s te krijgen. In het begin was het strikt professioneel, maar nu we nauwer samenwerken en meer tijd met elkaar doorbrengen, heb ik het gevoel dat ik echt deel uitmaak van het team. We praten bij over onze vrije tijd, gaan samen iets gaan drinken na onze werkuren en maken plannen om in het weekend samen rond te hangen en iets te gaan eten. Hoe leuk is dat niet?

Ondanks de tegenslag van het ziek zijn deze week, ben ik dankbaar voor de ondersteunende omgeving waarin ik als stagiaire mijn therapeutische vaardigheden verder kan ontwikkelen.

Quote
Het eten van Tapas hier in Spanje is een must!
Er gaat niets boven het genieten van een schotel van deze 
kleine culinaire hoogstandjes met vrienden (yummy!).

¡Vamos a por los últimos 18 días!