Marie in Santiago De Compostela, Spanje

Mijn zesde week – ziekjes

¡Hola a todos!

Helaas zal ik deze week geen blog kunnen maken over mijn vrije tijd, omdat de symptomen die ik vorige week had zijn verergerd. Jammer genoeg heb ik nu een sinusitis. Hierdoor heb ik een constante druk en pijn in mijn hoofd, zijn mijn ogen opgezwollen en is mijn neus verstopt.

Ik ben naar de apotheek geweest en heb geprobeerd om het in het Spaans uit te leggen wat er aan de hand is, wat best een uitdaging was. Ik weet niet altijd precies wat ik moet doen in zulke situaties, vooral omdat ik nog steeds in een vreemd land ben…

Gelukkig tonen ze begrip op mijn stageplek en steunen ze me enorm. Ondanks de voortdurende pijn door mijn sinusitis, blijf ik toch mijn werk doen en ik waardeer het enorm dat ze mijn inzet erkennen. Ze geven me zelfs meer verantwoordelijkheid en laten me zelfstandiger werken, wat een geweldige kans is voor mijn professionele EN persoonlijke groei.

Ik hoop dat mijn sinusitis snel voorbijgaat, omdat het echt een grote impact heeft op mijn dagelijkse activiteiten en veel ongemak veroorzaakt gedurende de dag. Vooral tijdens mijn stage waar ik constant heen en weer moet bewegen, van buigen tot weer rechtop staan, wat intense pijn in mijn hoofd veroorzaakt. Ik blijf echter vastberaden en blijf mijn best doen, maar ik kijk er echt naar uit om me weer gezond en energiek te voelen.

Hasta la próxima semana, met hopelijk beter nieuws! Ciao xx