Marie in Santiago De Compostela, Spanje

Mijn zevende week – stage

¡Buenas!

Deze stageweek was opnieuw gevuld met waardevolle leermomenten en groei. Ik merk ook op dat mijn taalkennis groeit met de dagen. Ik voel me nu veel comfortabeler om mezelf uit te drukken in het Spaans, zowel in professionele als informele settings.

Wat me wel opvalt is dat de cliënten (maar ook de collega’s) vermoeid en uitgeput lijken te zijn. Het is duidelijk dat velen van hen dringend behoefte hebben aan rust. Gelukkig staat er een welverdiende pauze voor de deur, want de week van 25 maart tot 31 maart is het Semana Santa in Spanje.

Semana Santa is iets van groot belang, zeker in de stad van Santiago De Compostela. Om deze viering te omarmen, heeft TOIS besloten om de praktijk tijdens die week slechts drie dagen open te houden. Dit geeft niet alleen de cliënten de nodige pauze, maar stelt ook het team in staat om op te laden en te genieten van deze religieuze viering.

Volgende week is dus mijn laatste volledige week stage!!! Tijdens Semana Santa zal ik dus nog volop de kans hebben om te genieten van alles wat dit prachtige land te bieden heeft.

Os mantendré informados – Ik hou jullie op de hoogte !

¡Hasta luego!