Marie in Santiago De Compostela, Spanje

Mijn achtste week – stage

¡Buenos días!

Deze week was mijn laatste volledige week stage en het voelt als een bittersweet moment. Volgende week heb ik slechts drie dagen stage te gaan voordat mijn internationale avontuur tot een einde komt. Om deze mijlpaal te vieren, trakteerden mijn geweldige collega’s me op een heerlijk etentje op vrijdagavond. We genoten van een verrukkelijke pizza chorizo picante.

Ik heb de afgelopen weken veel geleerd en ben enorm gegroeid als ergotherapeut in spé in deze nieuwe omgeving. Toch voel ik een mengeling van emoties nu het einde van mijn tijd hier nadert. Natuurlijk ben ik een beetje verdrietig om afscheid te moeten nemen van mijn collega’s en deze geweldige ervaring, maar ik kijk er ook naar uit om terug te keren naar België en mijn familie en vriendje weer te zien na twee maanden van afwezigheid.

Volgende week woensdag zullen mijn ouders naar Santiago De Compostela komen voor mijn laatste stagedag. We zullen dan alle drie nog genieten van deze ervaring tot zaterdag, want vervolgens keren we samen terug naar België.

¡Hasta pronto!