Marie in Santiago De Compostela, Spanje

Mijn negende (laatste) week – vrije tijd

Hola a todos!

Het was mijn laatste week op de internationale stage!! Om deze bijzondere week af te sluiten, kwamen mijn ouders langs om samen mijn laatste stagedag op woensdag te vieren. Na een emotioneel weerzien en een warme omhelzing, hebben we samen nog kunnen genieten van de laatste dagjes.

Op woensdag, mijn laatste dag op de stage, hebben we samen een heerlijke paella gegeten om dit hoofdstuk met smaak af te sluiten.

De donderdag was Witte Donderdag. Om deze religieuze dag te vieren hebben we de prachtige kathedraal van Santiago bezocht en dit keer heb ik alsook de binnenkant bewonderend. We woonden dan ook de misviering bij in het Spaans dat ze speciaal voor Witte Donderdag deden.

 

’s Middags trakteerden we onszelf op heerlijke tapas in een lokale bar, genietend van de levendige sfeer en de smaakvolle keuken die Spanje te bieden heeft.

Uiteindelijk hebben we op vrijdag beslist om A Coruña te bezoeken.
Daar hebben we…
Langs de haven gelopen

De majestueuze Toren van Hercules gezien

Het betoverende aquarium finisterrae bezocht

  
  

Dan zijn we op zaterdag met de auto terug naar België gekeerd! Het was een zeer vlotte reis met prachtige uitzichten en amper verkeer. Zeer fijn dus om deze ervaring op zo’n manier af te sluiten!

  
  

…en zo komt er dus een einde aan deze onvergetelijke ervaring van 9 weken, een reis die mij als persoon heeft doen groeien en die ik voor altijd zal blijven koesteren <33