Marie in Santiago De Compostela, Spanje

Mijn negende (laatste) week – stage

Hola, por última vez

De laatste drie dagen van mijn stage waren ongelooflijk leerzaam en emotioneel geladen. Op maandag vond mijn eindevaluatie plaats, waarbij ik met vreugde en opluchting een uitstekend resultaat behaalde. Het was een bevestiging van mijn harde werk en toewijding, en ik was enorm blij met de uitkomst :D!

Op woensdag werden mijn laatste momenten op de stage gevuld met liefdevolle gebaren van de kinderen. Ze hadden dansjes voorbereid en we hebben samen ook verschillende foto’s genomen. Hun dankbaarheid raakte me diep, want dit toonde aan dat mijn aanwezigheid zelfs al was het maar voor een korte periode toch een blijvende indruk heeft gelaten.

Als bedankje aan mijn drie geweldige collega’s, heb ik voor elk van hen een doosje heerlijke chocolade gegeven, vergezeld van een klein bedankingskaartje. Dit om hen te bedanken voor hun steun, begeleiding en vriendschap tijdens mijn tijd op de stage.

Ik kan deze stageplaats dan ook zeker aanbevelen bij elke student die op zoek is naar een boeiende en leerrijke ervaring. Bezoek zeker hun website https://centrotois.es/ voor meer informatie over deze geweldige ergotherapeutische privépraktijk.

Het is een reis geweest vol groei, nieuwe ontmoetingen en kostbare herinneringen. Ik zal deze periode in mijn hart blijven koesteren terwijl ik mijn volgende avonturen tegemoet ga.

¡Ciao España!