Mijn voorlaatste weekend in Wonthaggi

De weergoden waren blij gezind tijdens mijn voorlaatste weekend hier in Wonthaggi. Na een wisselvallige week was het tijdens het weekend heel mooi weer. Ik besloot zaterdag een fietstocht te maken naar het strand van Kilcunda. Goed voor een fietstocht van 24 kilometer (heen- en terug gelukkig). Ik vertrok op tijd om voor het warmste van de dag terug te zijn, maar dit is me niet echt gelukt… Met verbrande armen tot gevolg. Toch heb ik er erg van genoten! De weg was adembenemend en ik kwam enkele kangoeroe’s tegen. Geniet even mee en kijk naar de prachtige foto’s!

 

’s Avonds ben ik samen met Soetkin en haar dochter iets gaan eten in een bar in Archie’s Creek. EJ, Soetkins man, speelde er een klein optreden. Een gezellige avond die werd afgesloten met nog meer kangoeroe’s! We gingen voor een nachtelijke rit naar enkele plaatsjes waar veel kangoeroe’s zitten. Doordat het zo donker was jammer genoeg geen foto’s…

Zondagavond was het tijd voor een ‘er is voor alles een éérste keer’. Ik ging mee vissen met Peter en Michelle. Er was heel veel wind en ik sloeg geen visjes aan de haak, maar ik kon wel genieten van een wondermooie zonsondergang!