We can only live today!

Weekend nummer 4..
Zaterdag vielen onze plannen letterlijk in het water. Jawel, het kan ook regenen in Kaapstad!
We hadden gepland om een marktje te doen in Rondebosch (naast Newlands) en eventueel een uitstapje in de namiddag. Dit werd uiteindelijk ingeruild voor een dagje schoolwerk. Dat moet natuurlijk ook gebeuren 🙂

Zaterdag avond trokken onze party – Shoes (teenslippers 🙂 ) aan  en zijn we nog eens gaan proeven van het Zuid – Afrikaanse nachtleven. Ook in Zuid – Afrika zijn onze betere Belgische artiesten bekend. We lieten ons volledig gaan op het nummer We can only live today van Netsky, en voelden ons toch wel trotse Belgen.

Na zondag even uit te slapen (het is tenslotte weekend voor iets) was het weer tijd voor een meer toeristische activiteit. Ditmaal hebben we een bezoek gebracht aan de Kirstenbosch Botanical Garden. Een woord .. WAUW!!!

SAM_0513 SAM_0489
Kirstenbosch is een unieke botanische tuin van meer dan 520 hectaren groot. Een paradijs voor plantenliefhebbers en wandelaars. Maar ook Daphne en Sanne hebben er van genoten.
Kirstenbosch sprak nogal tot onze verbeelding. Het leek net of we door de jungle van Mowgli en Baloo liepen en we voelden ons een beetje als Jane, maar dan zonder Tarzan 🙁
SAM_0527 SAM_0526
We namen onze eigen picknick mee (toast met confituur), maar deze was net iets minder uitgebreid dan de meeste picknicks die we tegenkwamen. Kirstenbosch blijkt namelijk the place to be voor een gigantische picknick met de hele familie of gewoon romantisch met z’n tweetjes. Waar is Tarzan als je hem nodig hebt?!

SAM_0476

Tussen het picknicken door moest je wel alert zijn voor de meest lelijke vogels ooit! Hierond een foto van de baby’s. Deze vallen nog mee, maar geloof ons, de volwassen versie hiervan is echt geen lachertje. Je wil er niet door gewekt worden tijdens een siesta op het gras.

DSC00429
Wanneer in de namiddag de zon er goed door kwam, konden we het ons natuurlijk niet laten een terrasje te doen. En wat is een terrasje zonder een ijsje? 🙂
En amaj .. dat was nog eens een terras met een uitzicht! We bevonden ons namelijk aan de voet van de Tafelberg. Kortom, een echte aanrader!!!

SAM_0545

Veel liefs,
Sanne en Daphne

Wist je dat: Je echt elke keer moet checken of je kodak voldoende opgeladen is. Want deze twee hadden dat natuurlijk niet gedaan. (Gelukkig hebben we toch nog een paar prachtige plaatjes voor jullie kunnen maken).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *