Het einde van een onvergetelijke stage!

Vandaag vertrekken we uit Jaszkotle terug naar het kleine Belgiƫ. Gisteren was onze laatste dag met de kids en we hebben er zoveel mogelijk van genoten! We kunnen het ons echter niet laten om straks voor we vertrekken nog even te gaan piepen, we gaan ze echt missen! Toch zijn we ook blij dat we weer naar huis gaan en onze familie terugzien, we zijn inmiddels al 3 weken van huis.

Donderdag hebben we nog een laatste keer geschilderd met de kinderen, maar deze keer mochten ze hun vingers gebruiken. Het was leuk om hun reactie te zien wanneer de verf helemaal over hun handen zat :D. Dit is niet alleen goed voor de fijne motoriek, daarnaast is het ook nuttig voor de tactiele stimulatie, aangezien ze niet vaak in contact komen met verf op hun handen! Ook hebben we nog een laatste keer de Shantala-massage met de baby’s gedaan. Steven en ik wilden dit zeker nog eens doen aangezien we de rest van de tijd vooral spenderen aan het geven van therapie aan de oudere kinderen. We wilden de allerkleinsten dus ook nog eens verwennen met een massage :D.

Op onze laatste dag hebben we nog eens gekleurd met enkele kinderen, iets wat ze telkens zeer fijn vinden! Met 1 oudere jongen hebben we ook de knipvaardigheden geoefend, hij doet dit namelijk zeer graag en het is altijd nuttig om dit te blijven inoefenen natuurlijk! We moeten toegeven dat we in de namiddag enkel hebben gespeeld met de kinderen… :D. We wilden ze vooral nog eens knuffelen en gewoon bij ze zijn, aangezien het onze laatste dag samen was!

Met het einde van de stage, gaat dus ook het einde van de berichten op de blog gepaard… We hopen dat jullie wat genoten hebben van onze verhalen en inzicht hebben gekregen over welke therapieĆ«n we met de kinderen hebben gedaan. Als je ons nu wil excuseren… Wij gaan nog even afscheid nemen van onze schatjes :D. Groetjes Steven en Julie!

Geef een reactie